Af Kurt Mosgaard

Det regner med blade…. Det er blevet efterår og Mønsted bypedellerne havde i dag sidste officielle arbejdsdag. Stoholm Slagter havde skænket grillpølser og brød, Mønsted Lokalråd bød på juleøl og Frank var grillmester. Et par hyggelige timer i hallens cafeteria, hvor der blev udvekslet jokes, talt om løste og kommende opgaver.

Vi går ikke helt på ferie. Dels leveres der snart 25 ekstra flagstænger, som skal monteres og jordfæster skal nedgraves, dels skal vi bidrage til julebelysning – op- og nedtagning. Vores flagallé vil fremover kunne gå helt ud til bykanten retning Stoholm og der bliver også et par stykker til at supplere ad Bryrupvej mod kirken samt ved Mindestenen.

En god nyhed: vi har søgt og nu fået bevilget knapt 20.000 kr fra kommunens “brum-brum” pulje til lidt ekstra udstyr, så der bliver både veste og redskaber til byens årlige affaldsindsamlingsdag (forår 2022) samt blæser og børste, så vi kan blæse på blade (og samle/fjerne dem) :-). Vi skubber til kommunen, så de får gjort noget ved bladene langs cykelsti og fortov på Kalkværksvej.

Kan du lide denne artikel? Del det
share

Vores sponsorer