Af Kurt Mosgaard

Vi havde et rigtigt godt besøg af folketingsmedlemmerne Thomas Jensen (S) og Kristian Pihl Lorentzen (V) i dag (d. 19/4 2021 red.). Der deltog ca. 20 borgere i Mønsted og 10-15 borgere i Daugbjerg. De to MF-ere drog videre med et klart indtryk af det store behov for og stærke lokale ønsker om en cykelsti mellem Daugbjerg og Mønsted Skole. Det er nødvendigt for skolebørnene, udnyttelsen af idræts- og indkøbsmuligheder, pendling og turister.

Endvidere fik Pihl/Jensen ved selvsyn konstateret behovet for en sikring af indkørslen til Mønsted skole og krydset i Daugbjerg (tunnel/hastighedsdæmpende tiltag ?).

Tidligere på dagen havde de to politikere fået understreget af borgmester Ulrik Wilbek, at han og kommunen havde stien som første prioritet.

Forhandlingerne på Christianborg starter i morgen, og man går efter et bredt og langvarigt forlig. Både Kristian Pihl og Thomas Jensen sidder med ved forhandlingsbordet som deres partiers trafikpolitiske ordførere og lovede at kæmpe for sagen. Jeg tror på, at det endelig vil lykkes.

Det blev foreslået af Pihl, at der blev søgt om fast stationeret “stærekasse”-foto i Daugbjerg, det kunne nok også være relevant i Mønsted. Det følger vi op på i Daugbjerg og Omegns Borgerforening og Mønsted og Omegns Lokalråd sammen med andre tiltag.

Kan du lide denne artikel? Del det
share

Vores sponsorer