VARMEFORSYNING MØNSTED-SPARKÆR-DAUGBJERG

Arbejdsgruppen takker for den store tilslutning til borgermødet 9. juni. Vi er overbeviste om, at der er grundlag for en grøn og billig fjernvarme og er glade for jeres opbakning til, at vi fortsætter med arbejdet.

Arbejdsgruppen mødtes i går. Vi vil nu søge at indgå aftale med et rådgivningsfirma, som kan sætte tal på de forskellige løsninger: a) rør til Stoholm Fjernvarme, b) selvstændige anlæg i Sparkær og Mønsted, c) fælles Mønsted-Sparkær anlæg mellem Mønsted og Sparkær, d) kombination. Også se på muligheder for byer som Daugbjerg.

Uanset teknisk anlægsløsning tænker vi, at det vil være bedst med fælles driftsstruktur, så den daglige drift, indkøb m.v. kan optimeres. Når vi har et konkret tilbud, så er der en række puljer, som vi kan søge mhp at dække udgiften til den tekniske-økonomiske udredning.

Vi kører videre og vil søge at holde jer informeret på denne side, presse mv indtil der er tid til igen at mødes.Mange i Stoholm og Viborg m.fl. udskifter netop nu deres ikke-udtjente olie- og gasfyr – skulle jeres fyr gå i stå, så spørg din VVS mand om ikke de kunne anvendes indtil en fjernvarmeløsning er i hus.

På vegne af arbejdsgruppen – Kurt Mosgaard

Kan du lide denne artikel? Del det
share

Vores sponsorer